Mandalina Reçeli Tarifi Püf Noktaları


Mandalina reçeli tarifi püf noktaları yapılmayan reçel yok her meyvenin ve sebzenin reçeli oluyor mandalinanın neden olmasın denemeye ne dersiniz?
Yaz boyunca reçel yapamadım diyenler sizler için güzel tarif diyorum!!
Çocukların en çok sevdiği meyve mandalina olunca reçeli de yapılmaya değer. Bilen yapan vardır hanımlarımız oldukça becerikli ve meraklı oluyor. Denemeyen arkadaşlar için yeni güzel bir alternatif olacaktır yaz meyvelerinden reçel yapamayanlar kış meyvelerinden bir çok çeşit yapabilirler.

Yeni mutfakla tanışan hanımlar, beylerde çok seviyor mutfağı onlarda tabi ki güzel reçel yapabilirler sizleri video anlatımımızı izlemeye davet ediyorum, yeni güzel tariflerde buluşmak üzere ve ağzınızın tadı hiç bozulmasın şimdiden afiyet olsun ellerinize sağlık sevdiklerinizle afiyetle yerken bizleri de canimanne. com ailesini unutmayıp tavsiyede buluna bilirsiniz. Hoşçakalın..
Malzemeler
* 1 Kilo mandalina (temizlenmiş hali )
* 800 Gram toz şeker.
* 1 Çay kaşığı limon tozu
* 1 Çay kaşığı tere
Not: Püf noktası güzel beyaz ip kısımları temizlenmesi yoksa acı olabilir reçeliniz..
Yorumları Göster
Yorumları Gizle

0 Response to "Mandalina Reçeli Tarifi Püf Noktaları"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel